Avainasiakkuus

Liittyminen

Liittyminen Avainasiakkaaksi on maksutonta. Voitte liittyä joko apteekissamme tai alla olevasta linkistä. https://www.avainapteekit.fi/avainasiakkuus/liity-avainasiakkaaksi

Ostohyvitykset

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat kertymäsi mu­kaisen alennuksen suoraan kassalla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka ei­vät ole lääkkeitä. Näitä ovat kosmetiikka, perusvoiteet, useat vitamiinit ja kalaöljyt, suunhoitotuotteet, haavanhoitotuotteet ja paljon muuta. Ostohyvitysalennuksen saat omasta Avainapteekistasi.

Avaintarjoukset

Kuukausittain vaihtuvat avaintarjoukset ovat jatkuvasti käytettävissäsi. Saat laatutuotteita edulliseen avainhintaan. Katso nämä tuotteet sivulta Tarjoukset. Nämä tarjoukset saat kaikista Suomen Avainapteekeista. Toimipisteitä on yli 200 ympäri Suomea. Tämä on hyvä muistaa lomilla ja matkojen aikana.

Uutiskirje

Avainasiakkaana sinulla on mahdollisuus saada sähköpostiin uutiskirje, jossa kerrotaan mielenkiintoisista, terveyteen liittyvistä, ajankohtaisista asioista.

Yhteisvaikutusten seuraus

Allekirjoittamalla Avainasiakashakemuksen, annat luvan siihen, että apteekki saa säilyttää ostotietojasi yli 13 kuukautta. Tämä mahdollistaa haitallisten yhteisvaikutusten poissulkemisen pitemmällä aikavälillä. Mainitse aina itsehoitolääkkeitä, luontaistuotteita ja ravintolisiä ostaessasi käytössäsi olevat lääkärin määräämät lääkkeet. Näin voimme varmistaa, että kaikki käyttämäsi lääkkeet ja muut valmisteet ovat keskenään yhteensopivia.

 

Liity avainasiakkaaksi

Nummenmäen Apteekki

Hämeentie 24
20540 Turku
» Kartalla

02 276 4740
Lähetä viesti

Aukioloajat

Ma-pe klo 8.30-21
La klo 10-18
Pyhäpäivinä klo 12-18